Cyber deals

Wereldwijde levering

Afdelingen

De deal van vandaag

Beperkt aanbod

Recensies

Computers en laptops

Speciaal aanbod
Bestel binnen minuten en je ontvangt je nieuwe Macbook binnen de 2 à 3 dagen.

Macbook Air 2019

door Apple

30+ recensies van klanten


VP:

€1299.00

Prijs:

€3 & GRATIS levering

Je bespaart:

€1296.00

op voorraad.

Waar moeten we je nieuwe MacBook naartoe sturen?

Gelieve uw informatie in te vullen:

Gelieve uw informatie in te vullen:

Lichtheid doet het 'm weer.

De meest geliefde Mac laat je zo meteen weer voor hem vallen. De nieuwe, dunnere en lichtere MacBook, beschikbaar in zilver, space gray en goud, heeft een schitterend Retinadisplay met True Tone-technologie, Touch ID, de nieuwste generatie toetsenbord en een Force Touch-trackpad. De iconische omhulling is gemaakt van 100% gerecycleerd aluminium, waardoor het de groenste Mac ooit is. Met een batterij die de hele dag meegaat, is MacBook Air je perfect draagbare, alles-in-één notebook. Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een Macbook Air ontvangen.

De beste matchen

Op LoveAwaits.be vinden we de beste matches voor jou, zodat je niet urenlang doorheen profielen hoeft te grasduinen. Het enige dat je moet doen, is op de matchlijst klikken om de matches te vinden die het best bij je passen.

©2020 LoveAwaits.be

Je inschrijving omvat een 3 daags lidmaatschap van LoveAwaits.be voor 3,00 EUR, dat gemakkelijk geannuleerd kan worden. Hou er rekening mee dat het lidmaatschap als een abonnement wordt voortgezet, tenzij het wordt geannuleerd binnen de eerste 3 dagen. De prijs voor een lidmaatschap is 62,95 EUR/28 dagen en dit bedrag wordt maandelijks vooraf betaald via creditcard. *Opmerking: elke 100 ste deelnemer ontvangt een Macbook Air.

Vol met geweldige singles

LoveAwaits.be is een van de beste datingsites met veel fantastische singles. We zorgen ervoor dat er echte gebruikers achter het scherm zitten, waardoor het leuk en veilig is om te daten via LoveAwaits.be.