Cyber deals

Wereldwijde levering

Afdelingen

De deal van vandaag

Beperkt aanbod

Recensies

Computers en tablets

Speciaal aanbod
Bestel binnen minuten en je ontvangt je nieuwe iPad binnen de 2 à 3 dagen.

iPad 10,2" 2019

door Apple

30+ recensies van klanten


VP:

€429.00

Prijs:

€1 & GRATIS levering

Je bespaart:

€428.00

op voorraad.

Waar moeten we je nieuwe iPad afleveren?

Gelieve uw informatie in te vullen:

Gelieve uw informatie in te vullen:

Leer op een leuke manier.

Laat je nieuwsgierigheid los met de iPad. De App Store is de beste plaats om apps te ontdekken die je geometrie beter laten begrijpen, een nieuwe taal laten leren of je laten oefenen met het componeren van je eigen muziek. Je kan zelfs augmented reality gebruiken om iets spannends te leren. Kijk bijvoorbeeld met een extra dimensie naar de geschiedenis van de ruimtevaart in je woonkamer. Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een Apple iPad 10,2" ontvangen.

De beste matchen

Op LoveAwaits.be vinden we de beste matches voor jou, zodat je niet urenlang doorheen profielen hoeft te grasduinen. Het enige dat je moet doen, is op de matchlijst klikken om de matches te vinden die het best bij je passen.

©2022 LoveAwaits.be

Je inschrijving omvat een 3 daags lidmaatschap van LoveAwaits.be voor 1,00 EUR, dat gemakkelijk geannuleerd kan worden. Houd er rekening mee dat het lidmaatschap als een abonnement wordt voortgezet, tenzij het wordt geannuleerd binnen de eerste 3 dagen. De prijs voor een lidmaatschap is 62,95 EUR/28 dagen en dit bedrag wordt maandelijks vooraf in rekening gebracht via creditcard. *Opmerking: elke 100 deelnemer ontvangt een Apple iPad 10,2".

Vol met geweldige singles

LoveAwaits.be is een van de beste datingsites met veel fantastische singles. We zorgen ervoor dat er echte gebruikers achter het scherm zitten, waardoor het leuk en veilig is om te daten via LoveAwaits.be.