Schrijf je in bij LoveAwaits.be voor 3 dagen voor slechts 1,00 EUR en doe je voordeel met onderstaande aanbiedingen.

LICHTGEVENDE OPTISCHE VEZELSCHOENEN

Gratis verzending wereldwijd

Gelieve uw informatie in te vullen:

Gelieve uw informatie in te vullen:

LICHTGEVENDE OPTISCHE VEZELSCHOENEN – Gratis verzending

Deze schoenen hebben 11 verschillende standen, te bedienen met een klik op de knop. Trek Wsnd Pro™ optische vezelschoenen aan en je wordt de ster van elk feest! Licht HELDER op van zodra je ze aanzet, waardoor je meteen het middelpunt van het feest wordt! Temperatuurbestendig, perfect voor shuffelen Opmerking: elke 50ste deelnemer zal een Wsnd Pro ontvangen.

ZOALS GEZIEN IN DE MEDIA


Haal het hier

11 verschillende standen – Maak indruk op je vrienden

De beste matchen

Op LoveAwaits.be vinden we de beste matches voor jou, zodat je niet urenlang doorheen profielen hoeft te grasduinen. Het enige dat je moet doen, is op de matchlijst klikken om de matches te vinden die het best bij je passen.

©2020 LoveAwaits.be

Je inschrijving omvat een 3 daags lidmaatschap van AmorDating.co.uk voor 1,00 EUR, dat gemakkelijk geannuleerd kan worden. Hou er rekening mee dat het lidmaatschap als een abonnement wordt voortgezet, tenzij het wordt geannuleerd binnen de eerste 3 dagen. De prijs voor een lidmaatschap is 54,95 EUR/28 dagen en dit bedrag wordt maandelijks vooraf betaald via creditcard. *Opmerking: elke 50 ste deelnemer ontvangt een Wsnd Pro.

Vol met geweldige singles

LoveAwaits.be is een van de beste datingsites met veel fantastische singles. We zorgen ervoor dat er echte gebruikers achter het scherm zitten, waardoor het leuk en veilig is om te daten via LoveAwaits.be.