Schrijf je in bij LoveAwaits.be voor 3 dagen voor slechts 3,00 EUR en doe je voordeel met onderstaande aanbiedingen.

Kies je koptelefoon

B&O H4, Bose QC 35 of Beats Pro

Gelieve uw informatie in te vullen:

Gelieve uw informatie in te vullen:

Beste koptelefoon van 2019

Onze medewerkers hebben deze producten zelf geselecteerd op basis van onze tests en beoordelingen. Dit is wat we aanbevelen als we kijken naar onze diepgaande recensie van koptelefoons. De marktleider op het gebied van ruisonderdrukkende koptelefoons is draadloos geworden en je zal die draden niet snel missen. De levensduur van de batterij is zodanig verbeterd, dat je je niet constant zorgen hoeft te maken over of je koptelefoon halverwege een vlucht leeg raakt. De NFC-technologie maakt aankoppelen zo eenvoudig als tweemaal tikken. Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een Bose QC 35 ontvangen.

ZOALS GEZIEN IN DE MEDIA


Haal het hier

De beste matchen

Op LoveAwaits.be vinden we de beste matches voor jou, zodat je niet urenlang doorheen profielen hoeft te grasduinen. Het enige dat je moet doen, is op de matchlijst klikken om de matches te vinden die het best bij je passen.

©2020 LoveAwaits.be

Je inschrijving omvat een 3 daags lidmaatschap van AmorDating.co.uk voor 3,00 EUR, dat gemakkelijk geannuleerd kan worden. Hou er rekening mee dat het lidmaatschap als een abonnement wordt voortgezet, tenzij het wordt geannuleerd binnen de eerste 3 dagen. De prijs voor een lidmaatschap is 54,95 EUR/28 dagen en dit bedrag wordt maandelijks vooraf betaald via creditcard. *Opmerking: elke 100 ste deelnemer ontvangt een Bose QC 35.

Vol met geweldige singles

LoveAwaits.be is een van de beste datingsites met veel fantastische singles. We zorgen ervoor dat er echte gebruikers achter het scherm zitten, waardoor het leuk en veilig is om te daten via LoveAwaits.be.