Schrijf je in bij LoveAwaits.be voor 3 dagen voor slechts 1,00 EUR en doe je voordeel met onderstaande aanbiedingen.

Amazon Fire 7

TEST de nieuwe tablet van Amazon

Waar moet uw tablet worden afgeleverd?

Gelieve uw informatie in te vullen:

Gelieve uw informatie in te vullen:

Duurzamer dan de nieuwste iPad

De snelle quad-coreprocessor is opgebouwd uit vier krachtige 1,3 GHz-kernen voor het snel opstarten van apps, vlotte games en video's, en geweldige prestaties in het algemeen. Bovendien biedt Fire 7 nu dual-band wifi met ondersteuning voor meer wifinetwerken en betere netwerkprestaties. Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een Amazon Fire 7 ontvangen.

Verkrijg deze hier

verzending binnen...

dagen

uren

minuten

seconden

Verkrijg deze hier

ZOALS GEZIEN IN DE MEDIA

Verkrijg deze hier

De beste matchen

Op LoveAwaits.be vinden we de beste matches voor jou, zodat je niet urenlang doorheen profielen hoeft te grasduinen. Het enige dat je moet doen, is op de matchlijst klikken om de matches te vinden die het best bij je passen.

©2020 LoveAwaits.be

Je inschrijving omvat een 3 daags lidmaatschap van LoveAwaits.be voor 1,00 EUR, dat gemakkelijk geannuleerd kan worden. Hou er rekening mee dat het lidmaatschap als een abonnement wordt voortgezet, tenzij het wordt geannuleerd binnen de eerste 3 dagen. De prijs voor een lidmaatschap is 54,95 EUR/28 dagen en dit bedrag wordt maandelijks vooraf betaald via creditcard. *Opmerking: elke 100 ste deelnemer ontvangt een Amazon Fire 7.

Vol met geweldige singles

LoveAwaits.be is een van de beste datingsites met veel fantastische singles. We zorgen ervoor dat er echte gebruikers achter het scherm zitten, waardoor het leuk en veilig is om te daten via LoveAwaits.be.