Schrijf je in bij LoveAwaits.be voor 3 dagen voor slechts 6,00 EUR en doe je voordeel met onderstaande aanbiedingen.

Speciaal aanbod

De nieuwe Galaxy Fold

Speciale aanbieding:
Galaxy Buds inbegrepen

Naar waar verzenden we je smartphone?

Gelieve uw informatie in te vullen:

Aanbod eindigt over:

dagen

uren

minuten

seconden


Specificaties

Hoofdscherm

7.3" QXGA+ Dynamic AMOLED scherm (4,2:3)

* Scherm diagonaal gemeten als een volledige rechthoek, zonder rekening te houden met de afgeronde hoeken en de uitsparing bovenaan. Het werkelijke kijkgebied is kleiner vanwege de afgeronde hoeken en de bovenste uitsparing. Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een Samsung Galaxy Fold ontvangen.


De beste matchen

Op LoveAwaits.be vinden we de beste matches voor jou, zodat je niet urenlang doorheen profielen hoeft te grasduinen. Het enige dat je moet doen, is op de matchlijst klikken om de matches te vinden die het best bij je passen.

©2020 LoveAwaits.be

Je inschrijving omvat een 3 daags lidmaatschap van LoveAwaits.be voor 6,00 EUR, dat gemakkelijk geannuleerd kan worden. Hou er rekening mee dat het lidmaatschap als een abonnement wordt voortgezet, tenzij het wordt geannuleerd binnen de eerste 3 dagen. De prijs voor een lidmaatschap is 54,95 EUR/28 dagen en dit bedrag wordt maandelijks vooraf betaald via creditcard. *Opmerking: elke 100 ste deelnemer ontvangt een Samsung Galaxy Fold.

Vol met geweldige singles

LoveAwaits.be is een van de beste datingsites met veel fantastische singles. We zorgen ervoor dat er echte gebruikers achter het scherm zitten, waardoor het leuk en veilig is om te daten via LoveAwaits.be.