Schrijf je in bij LoveAwaits.be voor 3 dagen voor slechts 1,00 EUR en doe je voordeel met onderstaande aanbiedingen.

Speciaal aanbod

Ontvang een cadeaubon van €139 voor slechts €1

Gelieve uw informatie in te vullen:

Gelieve uw informatie in te vullen:

Kari Traa is voor iedereen

Het verhaal van Kari begint in Voss, een klein stadje dat tussen de Noorse fjorden en bergen ligt, waar ze werd geboren en opgroeide. Kari's Noorse erfgoed gaf haar niet alleen een talent voor skiën mee, maar ook een oog voor design en een unieke passie voor creativiteit. Zelfs tijdens het hoogtepunt van haar skicarrière, vond Kari manieren om die creativiteit te blijven ontwikkelen.
Kari Traa is niet alleen een kampioen in freestyle skiën met drie Olympische medailles op haar naam, maar ook de maker van het snelst groeiende sportmerk in Europa. Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een Kari Traa Giftcard ontvangen.

ZOALS GEZIEN IN DE MEDIA


Verkrijg deze hier

“For girls, by girls.”

- Kari Traa, Oprichter en voormalig Olympisch freestyle skiër.


De beste matchen

Op LoveAwaits.be vinden we de beste matches voor jou, zodat je niet urenlang doorheen profielen hoeft te grasduinen. Het enige dat je moet doen, is op de matchlijst klikken om de matches te vinden die het best bij je passen.

©2020 LoveAwaits.be

Je inschrijving omvat een 3 daags lidmaatschap van LoveAwaits.be voor 1,00 EUR, dat gemakkelijk geannuleerd kan worden. Hou er rekening mee dat het lidmaatschap als een abonnement wordt voortgezet, tenzij het wordt geannuleerd binnen de eerste 3 dagen. De prijs voor een lidmaatschap is 54,95 EUR/28 dagen en dit bedrag wordt maandelijks vooraf betaald via creditcard. *Opmerking: elke 100 ste deelnemer ontvangt een Kari Traa Giftcard.

Vol met geweldige singles

LoveAwaits.be is een van de beste datingsites met veel fantastische singles. We zorgen ervoor dat er echte gebruikers achter het scherm zitten, waardoor het leuk en veilig is om te daten via LoveAwaits.be.