Schrijf je in bij LoveAwaits.be voor 3 dagen voor slechts 3,00 EUR en doe je voordeel met onderstaande aanbiedingen.

De nieuwe 9,7" iPad

Speciaal aanbod

Gelieve uw informatie in te vullen:

Ga verder

Gelieve uw informatie in te vullen:

Zoals een computer. Maar niet zoals elke computer.

Als de computer vandaag pas werd uitgevonden, hoe zou het er dan uitzien? Hij zou krachtig genoeg zijn om elke taak aan te kunnen. Zo mobiel dat je hem overal mee naartoe kan nemen. En zo intuïtief dat je hem op elke gewenste manier kunt gebruiken – met aanraking, een toetsenbord of zelfs een potlood. Met andere woorden, het zou niet echt een "computer" zijn. Het zou de nieuwe iPad zijn. Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een iPad 9,7" ontvangen.

ZOALS GEZIEN IN DE MEDIA


Verkrijg deze hier

Geautoriseerde bezorgservice


De beste matchen

Op LoveAwaits.be vinden we de beste matches voor jou, zodat je niet urenlang doorheen profielen hoeft te grasduinen. Het enige dat je moet doen, is op de matchlijst klikken om de matches te vinden die het best bij je passen.

©2021 LoveAwaits.be

Je inschrijving omvat een 3 daags lidmaatschap van LoveAwaits.be voor 3,00 EUR, dat gemakkelijk geannuleerd kan worden. Houd er rekening mee dat het lidmaatschap als een abonnement wordt voortgezet, tenzij het wordt geannuleerd binnen de eerste 3 dagen. De prijs voor een lidmaatschap is 54,95 EUR/28 dagen en dit bedrag wordt maandelijks vooraf in rekening gebracht via creditcard. *Opmerking: elke 100 deelnemer ontvangt een iPad 9,7".

Vol met geweldige singles

LoveAwaits.be is een van de beste datingsites met veel fantastische singles. We zorgen ervoor dat er echte gebruikers achter het scherm zitten, waardoor het leuk en veilig is om te daten via LoveAwaits.be.