Speciaal aanbod

Ontvang de nieuwe ORAL-B GENIUS 8000

Waar moet je nieuwe tandenborstel geleverd worden?

Gelieve uw informatie in te vullen:

Gelieve uw informatie in te vullen:

RONDE BORSTELKOP VOOR EEN SUPERIEURE POETSBEURT

De elektrische tandenborstels van Oral-B zijn voorzien van een professioneel geïnspireerd ontwerp dat elke tand omringt. De dynamische beweging van de 3D-reinigingsactie helpt de borstelkop zich aan te passen aan je tanden wanneer deze oscilleert, roteert en pulseert om tot 100% meer tandplak te verwijderen dan een gewone handtandenborstel. De 3DWhite-opzetborstel helpt oppervlakkige vlekken te verwijderen met de polijstbeker, zodat je vanaf dag één witter tanden krijgt. Je kan ook de Oral-B-app inzetten om je poetsroutine te verbeteren. Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een ORAL-B GENIUS 8000 ontvangen.

Verkrijg deze hier

Laatste kans!

dagen

uren

minuten

seconden

Verkrijg deze hier

ZOALS GEZIEN IN DE MEDIA

Ga verder

ORAL-B GENIUS 8000

Met een hoek van 16 graden reinigt het tot diep tussen tanden

Geniet van gezondere tanden en sterker tandvlees voor het leven met de Oral-B Genius 8000 elektrische tandenborstel. Het beschikt over de professioneel geïnspireerde CrossAction-tandenborstel.

Gezond tandvlees dankzij druksensor

Zorg dragen voor de gezondheid van je tandvlees is een belangrijk aspect van een gezonde mondverzorging. De drievoudige druksensor helpt je tandvlees te beschermen tegen te hard poetsen. De SmartRing gaat branden en de pulsaties vertragen en stoppen als je te hard poetst.

Dubbel opladen & extra lange levensduur van de batterij

De Oral-B Genius 8000 tandenborstel is uitgerust met een lithium-ion-accu en een slimme reistas die is ontworpen om zowel je tandenborstel als je smartphone op te laden via slechts één stopcontact. Tegelijkertijd biedt het een krachtige reinigingswerking tot 12 dagen lang tussen de oplaadbeurten door.

De beste matchen

Op LoveAwaits.be vinden we de beste matches voor jou, zodat je niet urenlang doorheen profielen hoeft te grasduinen. Het enige dat je moet doen, is op de matchlijst klikken om de matches te vinden die het best bij je passen.

©2021 LoveAwaits.be

Je inschrijving omvat een 3 daags lidmaatschap van LoveAwaits.be voor 1,00 EUR, dat gemakkelijk geannuleerd kan worden. Houd er rekening mee dat het lidmaatschap als een abonnement wordt voortgezet, tenzij het wordt geannuleerd binnen de eerste 3 dagen. De prijs voor een lidmaatschap is 54,95 EUR/28 dagen en dit bedrag wordt maandelijks vooraf in rekening gebracht via creditcard. *Opmerking: elke 100 deelnemer ontvangt een ORAL-B GENIUS 8000.

Vol met geweldige singles

LoveAwaits.be is een van de beste datingsites met veel fantastische singles. We zorgen ervoor dat er echte gebruikers achter het scherm zitten, waardoor het leuk en veilig is om te daten via LoveAwaits.be.